2010. június 6., vasárnap

Bemutatkozás:

A mai társadalom hibája a hedonizmus. A mai átlag embernek nem kell több, mint, hogy egyen, igyon, és kielégítse a testi vágyait. Nem foglalkozik az igazi értékekkel. Függ az alkoholtól, drogtól, pénztől, szexuális aberrációktól, de ezen szenvedélyeket nem ismeri el. Célunk felnyitni azon emberek szemét akik még készek változtatni az életükön. Képesek elfogadni az értékeket és nem agyhalottak. Továbbá célunk még segíteni azokat a magyarokat akik az elszakított területeken élnek, és saját hibájukon kívül az adott ország el lehetetleníti őket. Nem utolsó sorban pedig célunk a politikai foglyok megsegítése! A felismerés a tudathoz való jutás első lépcsője.

Nem nevezném magunkat csoportnak, szervezetnek vagy ilyesminek, mi egy szűk baráti társaság vagyunk. Az oldal hivatott figyelmet felkelteni, ismeret terjesztő információt adni az ide látogatóknak. Nem uszítunk, viszont felhívjuk az emberek figyelmét olyan dolgokra amik befolyásolják az ő életüket is, még ha nem is látják. Nem vagyunk tökéletesek, viszont arra törekszünk. A múltból tanulva máshogy alakítjuk a jövőnket. Az SXE életmódot tartjuk értéknek, még ha mi nem is vagyunk azok. Felfogjuk, hogy a világ amiben élünk, pusztul s a pusztulás oka mi vagyunk emberek.
Harcolunk a környezetszennyezés ellen hiszen gyermekeink, unokáink is itt fognak élni. Hangot adunk annak, hogy egy szebb, emberibb, civilizáltabb környezetet alakíthassunk ki magunk körül, hogy szeretett hazánk ne egy szemétdomb legyen, hanem a természet adta legszebb térség. Emellett küzdünk a kábítószerek ellen is, hiszen szintén magunkat és gyermekeink, nemzetünk épségét veszélyezteti, azon akarat gyengék bódult viselkedése, kik nem képesek kontrollálni magukat és nem veszik észre az önpusztítást...

Végezetül egy Bajtárstól idéznék, aki már több mint egy éve a politikai foglyok kálváriáját éli...

"Akik azt kérdezik, miben segíthetnek: Sohase adják fel! Ne hagyják, hogy tönkretegyék és elrabolják tőlünk ezt a szép országot! Ne hagyjátok porba hullni az igazságot! Ezzel tudtok rajtam segíteni rajtam és mindannyiunkon!"